Shopping apps

De jonge generatie is niet meer echt opgegroeid met het bezoeken van webshops. Bij deze doelgroep wordt het zogenaamde “swipen” dan ook van kleins af aan geïntroduceerd. Dit betekent dat je er als eigenaar van een webshop tegenwoordig eigenlijk niet omheen kan om een kwalitatieve shopping app te laten ontwikkelen. Een dergelijke app zorgt er immers voor dat het aanbod van jouw webshop nog efficiënter tot bij de doelgroep kan worden gebracht. Wij van Molders Media kunnen voor onze opdrachtgevers perfect een shopping app ontwikkelen die moeiteloos tegemoet komt aan alle verwachtingen.

JMango360 partner

Molders Media is JMango360 partner. Dit betekent dat wij over alle noodzakelijke kennis beschikken om op dit platform zowel hybride als native apps te ontwikkelen. Veel mensen die eigenaar zijn van een webshop vrezen dat het laten ontwikkelen van een app altijd handenvol met geld moet kosten. Dat is niet het geval indien je hiervoor een beroep doet op de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Gezien het feit dat wij JMango360 partner zijn en het gaat om een zogenaamde SAAS oplossing kan er zonder probleem een app worden ontwikkeld geheel op maat van jouw budget. Wij zorgen er bijgevolg voor dat een shopping app voor alle partijen financieel aantrekkelijk wordt.

Geschikt voor iOS en Android

De shopping apps die door ons worden ontwikkeld zijn steeds geschikt voor 's werelds populairste platformen. Dit betekent dat onze shopping apps perfect bruikbaar zijn op alle systemen die draaien op het iOS of Android besturingssysteem.

Molders Media team

Benieuwd wat Molders Media voor jou kan betekenen?