Een gebruiksvriendelijke webshop laten bouwen

Wanneer je een webshop wenst te laten bouwen zal je waarschijnlijk reeds voor een deel in je hoofd hebben hoe deze er precies uit moet komen te zien. Er komt bij een webshop laten bouwen dan ook heel wat kijken. In eerste instantie wordt er vaak zeer veel aandacht besteed aan de uitstraling van de webwinkel. Met andere woorden, hoe professioneel ziet de webshop er uit en hoe overzichtelijk is ze. Uiteraard zijn dit zeer belangrijke eigenschappen van een webwinkel, maar er is meer. Heb je bijvoorbeeld ook al eens nagedacht aan de gebruiksvriendelijkheid van de webshop? Een webshop laten bouwen kan je dan ook maar beter uitbesteden aan een ervaren en professionele partij. Door bijvoorbeeld voor het laten bouwen van een webshop een beroep te doen op Molders Media beschik je over een zeer ervaren partner die in staat is om voor jou precies die webwinkel te realiseren die perfect aan al je verwachtingen zal weten te voldoen.

Gebruiksvriendelijk voor de bezoeker

In eerste instantie is het zeer belangrijk dat een webshop gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker. Zomaar een webshop laten bouwen zonder stil te blijven staan bij zaken waaronder navigatie is helemaal geen goed idee. Er zijn webwinkels die bestaan uit duizend en één menu’s waardoor het voor de bezoeker vaak niet duidelijk is hoe hij nu precies op de gewenste pagina terecht moet komen. Er zijn verschillende eenvoudige aanpassingen die je kan laten doorvoeren aan je webwinkel die het gebruiksgemak voor de bezoeker sterk kunnen verbeteren. Een bekend voorbeeld is met name het integreren van een zoekfunctie. Door middel van een dergelijke zoekfunctie kan binnen slechts enkele seconden dat ene specifieke product worden gevonden waardoor een potentiële klant meteen een echte klant kan worden.

Eenvoudig te beheren

Molders Media is officiële partner van het bekende platform SEOshop / Lightspeed eCom. Dit platform staat er om bekend niet alleen zeer veelzijdig en uiterst stabiel en professioneel te zijn, daarnaast staat ook de gebruiksvriendelijkheid voor de beheerder voorop. Steeds meer eigenaars van webshops kiezen er namelijk voor om het beheer van hun online business niet meer uit te besteden, maar zelf te doen. Een webshop laten bouwen door Molders Media komt op dit vlak ongetwijfeld tegemoet aan al je verwachtingen. Het beheerdersgedeelte is namelijk bijzonder overzichtelijk en helder waardoor werkelijk iedereen er mee aan de slag kan. Ben je met andere woorden op zoek naar een echt eenvoudig te beheren webshop die op vlak van uitstraling toch helemaal niet moet inboeten? In dat geval is een webshop laten bouwen door Molders Media ongetwijfeld een aanrader!

Webshop laten bouwen voor alle platformen

Het is vandaag de dag van bijzonder groot belang dat je webshop er niet alleen goed uitziet op de computer, maar ook op bijvoorbeeld je smartphone en tablet. Dit is geen enkel probleem. Een webshop laten bouwen door Molders Media gebeurt zoals reeds aangegeven altijd met behulp van het SEOshop / Lightspeed eCom systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om zogenaamde responsive templates voor webwinkels te ontwikkelen waardoor je webshop er werkelijk op elk platform uitstekend uitziet. Zo kan je er absoluut zeker van zijn dat je geen enkele klant misloopt, bijvoorbeeld omdat je webwinkel in de mobiele zoekresultaten ergens onderaan bengelt. Een webshop laten bouwen met een responsive design zorgt er bovendien ook nog eens voor dat je online business meteen ook klaar is voor de toekomst.

Een SEO vriendelijke webwinkel

Het is onnodig om aan te geven dat het tegenwoordig van cruciaal belang is voor de toekomst van je webshop om deze zo SEO vriendelijk te maken. Een webshop laten bouwen door Molders Media zorgt er voor dat je hier alvast niet wakker van hoeft te liggen. Onze webwinkels zijn dan ook steeds zeer zoekmachinevriendelijk waardoor ze snel worden geïndexeerd en er in geen tijd een groot aantal bezoekers kunnen worden aangetrokken.

Een webshop boordevol interessante mogelijkheden

Het SEOshop / Lightspeed eCom systeem waar gebruik van wordt gemaakt door Molders Media is zo interessant omdat ze in de basis reeds over tal van interessante mogelijkheden beschikt. Door te kiezen voor dit platform wordt immers gekozen voor een systeem waar niet zoveel ontwikkelingskosten voor gemaakt dienen te worden. Dit brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. Een webshop laten bouwen wordt op deze manier namelijk niet alleen op financieel vlak interessanter, daarnaast zijn mogelijke uitbreidingen ook zeer eenvoudig door te voeren. Wil je op een bepaald ogenblik enkele aanpassingen aan je webshop laten doorvoeren om bijvoorbeeld nog beter tegemoet te kunnen komen aan de wensen van je klanten? Dan kan dit steeds op korte termijn en tegen een interessante prijs worden gerealiseerd door de ervaren vakmensen van Molders Media!

Alle data voor jou op een rijtje

Het volgende wat we je gaan vertellen ligt eigenlijk een beetje in lijn met bovenstaande. Laat je een webshop bouwen door Molders Media, dan is het namelijk mogelijk om alle data op de voet te volgen. Het is bijvoorbeeld geen enkel probleem om gebruik te maken van de mogelijkheden die het gratis statistiekenprogramma Google Analytics te bieden heeft. Dit systeem maakt het mogelijk om op zeer gedetailleerde wijze alle statistieken met betrekking tot je webshop bij te houden. Wil je graag weten in welke regio jouw webshop het beste scoort, op welke zoekwoorden er het meeste verkeer naar je online business wordt getrokken of hoe snel de responstijd is? Het zijn stuk voor stuk zeer belangrijke gegevens die aan je kunnen worden verstrekt wanneer je een webshop laat bouwen door Molders Media!

Voordelig een professionele webshop laten bouwen?

Een webshop laten bouwen heeft nog altijd de reputatie zeer duur te zijn, maar is dat wel altijd zo? Absoluut niet. Wij van Molders Media hebben er doelbewust voor gekozen om gebruik te maken van het SEOshop / Lightspeed eCom systeem omdat deze in de basis reeds over een zeer uitgebreid aanbod aan mogelijkheden beschikt. Welke toepassingen je met andere woorden dan ook wenst te gebruiken bij jouw webwinkel, het behoort allemaal tot de mogelijkheden zonder dat er rekening dient te worden gehouden met hoge ontwikkelingskosten. Voordelig een professionele webshop laten bouwen door de ervaren mensen van Molders Media is dan ook perfect mogelijk!

Stefan is een echte Google specialist met alle certificeringen in de pocket! Tevens is hij de eigenaar van Molders Media en staat bekend om zijn SEO en SEA skills.

 

Meer blogberichten

Bekijk alle blogs