Wij zijn Molders Media...

Molders Media werd opgericht op 1 januari 2015 door Stefan Molders. Inmiddels is Molders Media uitgegroeid tot één van de beste online marketing bureaus op het platform van Lightspeed. Tegenwoordig worden er door Molders Media dan ook meer dan 150 webshops beheerd, zowel op het vlak van online marketing als maatwerk!

Bij Molders Media ben je niet alleen uitsluitend aan het juiste adres voor het laten ontwikkelen van custom of Lightspeed webshops, daarnaast bieden wij ook verschillende maatwerk oplossingen aan zoals koppelingen.


Naast de bovenstaande diensten spreekt het voor zich dat content vandaag de dag bijzonder belangrijk is voor een webshop. Omwille van deze reden kan Molders Media jou van dienst zijn op het vlak van SEO copywriting, content marketing, bloggen en het uitvoeren van een zoekwoorden onderzoek. Ben je eerder op zoek naar een winstgevende Google Adwords campagne voor jouw webshop? Als Google partner kunnen wij jou ook op dit vlak uitstekend van dienst zijn! Onze straight to the point mentaliteit zorgt er in ieder geval samen met onze uitstekende bereikbaarheid voor dat wij onze klanten steeds op zo efficiënt mogelijke wijze kunnen helpen bij het opzetten en uitbouwen van hun webshop.

Molders Media beschikt vandaag de dag over een uitstekende expertise binnen haar vakgebied wat blijkt uit de verschillende partnerships die tot stand zijn gekomen. Molders Media is dan ook partner van niet alleen Google, maar tevens ook van Lightspeed, JMango 360, KiyOh en The Feedback Company.


Wil je met andere woorden graag een webshop laten bouwen door een betrouwbare partij die beschikt over een uitstekende expertise en die bovendien alles in huis heeft om jouw webshop tot een absoluut succes te maken? In dat geval kunnen wij van Molders Media je ongetwijfeld uitstekend van dienst zijn!

Stefan Molders

Stefan Molders

Founder & SEO / SEA specialist
Stefan is een echte Google specialist met alle certificeringen in de pocket!
Donny van Grondelle

Donny van Grondelle

Software developer
Donny maakt het onmogelijke mogelijk op het platform Lightspeed. Niets is hem te gek of te moeilijk!
Carlo Teunissen

Carlo Teunissen

Grafisch designer / marketeer
Carlo maakt super vette banners en heeft ook kennis op het gebied van online marketing (SEA)!